Verksted

Har du behov for å få laget spesialtilpassete beslag, takhetter til ditt prosjekt? Kanskje du trenger tilpasninger til ventilasjonsanlegget ditt? Er du lei av vannet som drypper fra altanen?


KM Ventilasjon AS benytter moderne utstyr til å få produsert det du måtte ønske i tynnplater. Vi kan bearbeide de fleste metalltyper på vårt verksted.

Vi benytter datastyrt knekkemaskin som raskt og effektivt kan produsere ulike typer beslag etter dine mål og ønsker. Maskinen vi benytter kan lagre ulike beslag typer slik at det kan hentes frem igjen ved en senere anledning. Vi hjelper våre kunder med alt fra produksjon av beslag, takhetter, soilhetter m.m.


Beslagtyper som vi produserer:

Vi produserer også altankassetter i plastbelagt stålplate, såkalt coulor coat. Noen ønsker å montere pipebeslaget sitt selv, men vi har det nødvendige utstyret for å produsere pipebeslaget etter dine mål og ønsker.

Ofte er det behov for produksjon og tilpasninger til ventilasjonsanlegg/ luftbehandlingsanlegg. KM Ventilasjon AS produserer rektangulære ventilasjonskanaler og tilpasninger fra eget verksted. Vi kan produsere ventilasjonskanaler utfra kundens ønsker.

Vi kommer selvsagt med våre anbefalinger og løsninger til nettopp ditt prosjekt!

Kontakt skjema