Er du vår nye Ventilasjonsmontør - Blikkenslager - Servicetekniker?

Vi er på jakt etter en dyktig og engasjert Ventilasjonsmontør - Blikkenslager. Vi ser etter en ny medarbeider som kan være med å videreutvikle en bedrift i vekst, kanskje du er den vi leter etter?

Søk på stillingen!

KM Ventilasjon har økende oppdragsmengde og derfor trenger vi flere dyktige medarbeider på laget vårt! Send oss gjerne en søknad så tar vi en uformell prat da vel! kanskje du finner vårt satsningsområdet interessant og kanskje det kan bli din nye hverdag!

Arbeidsoppgaver:

Vi ønsker deg som ønsker å utvikle egne ferdigheter og kunne være med å følge opp/delta i prosjektene fra A-Å. Som for eksempel kursing og opplæring i:

Personlige egenskaper:

Ønskede kvalifikasjoner:

KM Ventilasjon AS tilbyr:

Spørsmål om stillingen kan rettes til Daniel Hoff - 924 63 147.

Om KM Ventilasjon

KM Ventilasjon AS er et kobber & Blikkenslagerfirma med mer enn 25 års erfaring innen blikkenslagerfaget. Vi er et anerkjent firma innen levering og montering av ventilasjonssystemer, taktekking og tradisjonelle blikkenslagertjenester som levering og montering av alle typer beslag. Vi er en kvalitetsbevisst bedrift som utfører arbeidet med faglig dyktighet og kompetanse. Vi har også eget verksted/lager med en moderne maskinpark.